Лимузина за специален повод или просто ето така

Новини

Какво трябва да бъде Вашето празненство за сватба, рожден ден или дългоочаквана среща с приятели? Ярко, оригинално и запомнящо се. Разбира се.

Изненадайте приятелите си и направете хубав подарък на себе си като вземете луксозна лимузина под наем за цял ден и цяла нощ.

Резервирането на лимузини под наем  у нас вече не е просто услуга с акцент върху практичността и комфорта. Това е възможност да прекарате този ден по съвършено необичаен начин. Едва ли можете да изненадате някого с традиционни събирания в изискан ресторант, а пътуването в шикозна, просторна лимузина, предварително подготвена за Вашето парти парти, ще се превърне в невероятно приятно и запомнящо се приключение.

В кабината на лимузината под наемзвучи ненатрапчива музика, има зареден бар с различни напитки. И нищо не пречи да се отпуснете, да пеете караоке и дори да танцувате, да си направите фотосесия, да се забавлявате и да направите празничната вечер наистина много специална за Вас.

 

За моминско парти, дипломиране, рожден ден, среща с приятели – лимузина под наем

За моминско парти, приятелска среща, рожден ден можете да поръчате, да вземете лимузина под наем Hummer. Такава кола създава едно силно усещане за сериозност, но пък отвътре всичко е подготвено за най-забавното парти: лимузината под наем има стилен дизайн, сменящо се осветление, мощна стерео уредба, огледални тавани, бар с добри вина и списъци с коктейли. Позволяваме си да кажем, че вътре в такава лимузина под наем ще бъде още по-интересно и забавно, отколкото в някой нощен клуб. Времето ще отлети, така че защо не удължите наема си на тази прекрасна лимузина с още няколко часа?

За сватбата – разбира се лимузина под наем

Каква трябва да бъде основната кола в сватбения картеж? Разбира се, най-забележимата! Избирайки сватбен автомобил, бъдещите младоженци мислят не само за нейната класа и външен вид. Също толкова важни са комфортът, удобството, функционалността и капацитетът.

Наемането на Лимузината Hammer H2 под наем може да замени микробус под наем, ако искате да съберете малка група близки приятели в една кола и да се забавлявате по време на път.

Rate article
CarsBg.net
Add a comment