Кога имаме нужда от репатрак на автомобила ни?

Автосервизи

Никой човек не е напълно защитен от нежелани ситуации по пътищата, от възникнали повреди на автомобила си, катастрофи и други неща. На практика всеки шофьор е бил в такава ситуация.

Понякога не е по силите да се справи сам с повредата (и се случва просто да е нереалистично да отстрани повредата извън сервиз), а преминаващите шофьори не спират за помощ – най-добре при градски условия да повикаме за помощ и то не някой случаен човек или приятел да ни тегли, а да се обърнем към професионалисти от пътна помощ, койот да се опитат да остранят проблема на място и ако това е невъзможно да ни евакуират до най-близкият сервиз.

Репатрака на вашият автомобил е необходима услуга, както за големите градове като София, Пловдив, Варна и Бургас, така и когато сте извън градски условия, когато няма как да предвижите автомобила си ако сте закъсали.

За нежния пол е два пъти по-трудно, да се справят със спукана гума, изтекло масло или закъсал автомобил. Специалистите ни от пътна помощ София, препоръчват да се потърси адекватна помощ и най-малкото обаждане по  телефона за да се прецени ситуацията в която се намирате и как да се действа.

Много често, шофьора има необходимост от пътна помощ веднага и на момента, понякога просто жените не знаят какво да правят и екипа на пътна помощ се явява спасителите в нужда. Всеки шофьор изпитва таква нужда в времето.

Репатрак на коли в София

Компанията ни  предоставя услугата репатрак за автомобили в София, Софийска област и цяла България, на топ цени от 50 лв градско за София и по ценоразпис извън София. Тук ще ви бъде осигурен евакуатор за превоз на счупена кола.

Всички знаем какво означава да останем без помощ по средата на пътя и да чакаме няколко часа за репатрак в столицата. Професионалистите в своята област работят в денонощна пътна помощ, те ще се опитат да ви помогнат възможно най-бързо, без никакви усилия от ваша страна.

„Специалистите на компанията извършват както частично, така и пълно натоварване на превозни средства върху платформата за теглене, камиона за репатрак е до 3.5 тона.

Всеки автомобил за теглене от нашия автопарк е технически оборудван със съвременни технологични устройства за безопасна евакуация на вашето превозно средство. Има възможност за транспортиране не само на автомобили, но и на строителна и товарна техника, както и за други превозни средства.

Можете да се обадите на камион за теглене на автомобили до всеки район на София на относително ниска цена. Комфортът и скоростта на доставка на вашия аварирал автомобил е възможно най-бързо!

В допълнение, компанията предоставя услуги за евакуация и транспортиране на джип Hummer (за които конвенционалният евакуатор не е подходящ поради широките си размери), услуги за движение и евакуация на специално оборудване, яхти, лодки, както и нискорамна платформа за транспортиране на тежки специфични товари.

Всъщност е възможно да се транспортират или евакуират почти цялото оборудване и широка гама от специализирано оборудване, с изключение на строителните кранове и някои видове големи камиони. Специално внимание се обръща на редовните клиенти, с които е възможно да се сключат абонаментни договори за обслужване на флота от специално оборудване.

Можете най-спокойно да се доверите на пътна помощ за град София и Софийска област, проверени и опитни специалисти от години.

 

Rate article
CarsBg.net
Add a comment