Ключодържатели за автомобили и мотоциклети

Авто Промо

Автомобилни ключодържатели от магазин zaKluch

Ключодържатели за автомобили от различни марки: от Toyota до Volkswagen
Ключовете за колата са важна лична вещ на всеки шофьор, която постоянно се губи, а когато това се случи,нещата понякога много се усложнват. За да направят ключовете масивни и забележими, експертите са измислили различни висулки и ключодържатели. Днес с помощта на ключодържатели можете да украсите куп ключове, превръщайки го в оригинален и стилен аксесоар. Ключодържателите за автомобили за различни марки ще помогнат на мъжа да посочи предпочитанията на един или друг производител на автомобили.

Първоначално почти всеки производител на автомобили предлага куп ключове за кола с лого. Но както показва практиката, такива ключодържатели са с лошо качество и са направени за кратък експлоатационен живот. Следователно, рано или късно всеки шофьор ще се нуждае от нова покупка на  ключодържател. А специалистите смятат, че ключодържателите за всякакви марки са чудесна идея за подарък за мъж.

С други думи, ако Ваш близък се е сдобил с нов автомобил, то едва ли има по-удачно решение от това да му подарите ключодържател с неговата марка!

Оснони функции на ключодържателите

Първоначално основната функция на ключодържателя е да украсява и предоставя допълнителна красота. Много хора смятат, че такъв аксесоар не носи функционално натоварване, въпреки че това не е съвсем вярно. С помощта на тежка и закачлива висулка ключовете винаги ще се виждат, което означава, че шансовете да ги загубите ще намалеят няколко пъти. При избора на ключодържател експертите съветват да се обърне внимание не толкова на външния му вид, колкото на лекотата на носене.

Също така е много важно, ако избирате ключодържател за мотор, то той да не бъде от метал, а от PVC или гума, или пък платов ключодържател, за да не издава дрънкащ звук, докато упавлявате двуколесното превозно средство.

Екипът на заКлюч предлага специален ключодържател, който се състои от платформа, на която можете да изобразите Вашият GSM номер. Функцията на този модел ключодържател е ясна и проста, а именно – когато го загубите, когато някой го намери, да Ви позвъни!

Ето пример:

 

Какви видове ключодържатели съществуват?

Оригиналните ключодържатели за различни марки автомобили са задължително изработени от естествени материали, декорирани с висококачествени метални елементи. Най-добре е да посетите автомобилен шоурум и да си закупите оригинален ключодържател именно от такъв магазин, благодарение на което ще получите  визуално оригинален, марков и висококачествен ключодържател с желаното от Вас лого. Днес, поради голямото разнообразие от популярни  марки автомобили, има и голям избор от ключодържатели за тях.

Ключодържателите за автомобил могат да бъдат метални, платови, могат да бъдат и от синтетични материали.

Освен автомобилни ключодържатели, онлайн се предлагат и класически, луксозни, триизмерни, многофункционални ключодържатели, както и много други, според предпочитанията Ви.

 

Заключение

Днес автомобилният пазар е пълен с разнообразие от марки автомобили за всички поводи. Това са удобни автомобили с универсален план, и бизнес класа за бизнес мъже, и брутални мощни модели, и ексклузивни марки за специални поводи. Трудно е да си представим собственика на тази или онази кола без ключодържател. В допълнение, производителите на аксесоари предлагат огромен избор от модели с най-високо качество.

Не би трябало да се колебаете, а е добре да изберете подобен ключодържател!

Автомобилни ключодържатели от магазин заКлюч – Додж

Rate article
Add a comment