Топ 4 на най-грозните коли на света

Що се отнася до колите, има някои, които са първокласни и възхвалявани от публикации за механици по целия свят. Но за други…не можем да кажем същото. Този списък се състои от автомобили, които попадат в последната категория: превозни средства, за които е известно, че не си заслужават цената.

Това може да се дължи на ниска горивна ефективност, ненадеждност или просто надценени лимони. В други случаи колата може просто да е толкова грозна, че да не си струва таксата. Ето списък на колите, както минали, така и настоящи, които определено не си струваха парите.

Механиците разкриват коли, които не си струват парите…

 

1. Reliant Robin

 

 

 

Reliant Robin @CarYears1970s / Twitter.com

Година: 1973-2003
Средна цена: $4,616*

Reliant Robin е триколесна кола, произведена от Reliant Motor Co., която се намира в Тамуърт, Англия. Robin имаше три поколения (Mk1 до Mk3) и имаше период на продажби от повече от тридесет години. През това време това беше втората най-популярна (известна още като най-продавана) кола от фибростъкло в историята.

 

2. Volkswagen Type 181 “Trekker”

 

Volkswagen Type 181 “Trekker” @axlestand / Twitter.com

Година: 1973-1974
Средна цена: $3,150*

VW Trekker беше офроуд превозно средство със задвижване на двете колела, което имаше доста дълъг производствен цикъл (от 1968 до 1983 г.). Голямото превозно средство, понякога известно като „нещото“ на Volkswagen, страда от ниски продажби поради супер изчистения си интериор. Това не беше семейна кола и въпреки че беше популярна сред младите американци през 70-те години, не се продаваше достатъчно.

3. Nissan S-Cargo

 

Nissan S-Cargo @reymiguel / Twitter.com

Година: 1989-1992
Средна цена: $8,995*

Тази странно изглеждаща кола е кръстена двусмислено. Името на Nissan S Cargo звучеше като escargot, което беше препратка към охлювоподобната му форма. Името „S Cargo“ също означава „Small Cargo“. Автомобилът е представен през 1989 г. на автомобилното изложение в Токио и първоначално е достъпен само с резервация.

4. Vanguard CitiCar

 

Vanguard CitiCar @__wrecktangle / Twitter.com

Година: 1974-1977
Средна цена: $655*

CarBuzz изброи Vanguard Citicar в списъка си с „ужасни малки коли“. Citicar беше електрическо превозно средство, произведено от Sebring-Vanguard, което изчезна няколко години по-късно. По същество Citicar беше количка за голф с клиновидна форма. Vanguard пое риск хората да прегърнат тази странна малка кола в резултат на петролната криза.

Rate article
CarsBg.net
Add a comment